Property Intel Norway - Intro

 

MSCI Property Intel samler inn eiendomsinformasjon fra mange forskjellige offentlige og private datakilder for å gi brukere bedre muligheter til å analysere eiendommer, eiere, transaksjoner, lokasjoner og markedsinformasjon og finne frem til nye forretningsmuligheter og muligheter utenfor markedet.

 

Hvorfor Property Intel?

En brukervennlig plattform som er fullpakket med nyttig informasjon. Med Property Intel kan du gjøre omfattende søk for å analysere eiendomsmarkedet, du får tilgang til detaljinformasjon om hver eiendom, du kan finne ut hvem den egentlige eieren er, og du kan vurdere eierens portefølje og selskapets organisasjonsstruktur.

Du kan gå dypere ned i informasjonen gjennom eiendomssøk eller ved hjelp av det detaljerte kartgrensesnittet for å finne ut hvem som eier en bestemt naboeiendom, analysere transaksjoner innenfor interesseområdet og beregne markedsverdien for salgs- og leiemuligheter. Du kan for eksempel enkelt finne ut hvem som eier mer enn 10 000 m2 næringseiendommer i Bergen.

Som megler gir dette deg rask oversikt over forretningsmuligheter i markedet. Du kan også opprette filtrerte søk og få resultatet sendt direkte til innboksen din, slik at du kan starte uken med en ren liste over utvalgte prospekter.

 

Book en demo

Lær hvordan plattformene våre kan hjelpe deg med å finne muligheter utenfor markedet og gi deg forsprang på konkurrentene dine.

Kontakt salgsavdelingen

 

Hvilke land dekkes av Property Intel?

Property Intel (Datscha) har vært den ledende leverandøren av kommersiell eiendomsinformasjon siden oppstarten i Sverige i 1996. Property Intel er så langt tilgjengelig i Sverige, Finland og Storbritannia. Etter mange forespørsler fra kunder, og som et ledd i vår kontinuerlige vekst, lanseres Property Intel nå endelig i Norge.


Datscha Norway - modules

Nøkkelfunksjoner

 • EIENDOM

  Du kan raskt finne næringseiendommer på grunnlag av beliggenheten, adressen, postnummeret/underregionen, informasjon om tomten eller det interaktive kartet. Du kan også søke etter eiendommer på grunnlag av spesifikke kriterier, for eksempel størrelse på eiendommen, eiendomstype/aktivaklasse eller eier.

 • EIER

  Finn informasjon om eieren av en eiendom og få oversikt over eierens eller selskapets eiendomsportefølje. Du kan til og med utforske selskapsstrukturen.

 • MARKEDSINFORMAS
  -JON

  Få tilgang til detaljert markedsinformasjon om næringseiendommer i Norge slik at du kan analysere eiendomssalg, markedsverdi og gjennomsnittlige leiepriser. Gi deg selv et bedre beslutningsgrunnlag med enkel tilgang til oppdatert verdivurderingsinformasjon.

 • TRANSAKSJONER

  Rask oversikt over de siste transaksjonene av næringseiendommer i markedet, med oppdatert informasjon. Få tilgang til informasjon om eiendomstransaksjoner, aktive kjøpere og selgere og trender for markedsverdi.

 


Datscha Norway - Related content